Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig värme

I hjärtats land
I mörkrets kyla
I öknens ensamhet

Där, i skuggan, finns en plats
Där en liten strimma solsken hittat in
En oas som fylls av värme

Med näring kan den grönska
Med en varm hand kan den växa och ta plats




Fri vers av Anna Elisabet
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-15 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet