Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholmskompromiss


inflygning till Stockholm
sveper över stan

saknaden är oerhörd
skakar av abstinens

turbulens i huvudet
minnet av dig berör

kanske är vi
en kompromiss
av våra minnen




Fri vers av kir
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-04-15 21:57



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Vackra tanke...en kompromiss av minnen. Starka känslor väl beskrivet i dina korta rader.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

kir
kir

Mina favoriter
Svar