Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imorgon

hjältarna från imorgon
kommer de ihåg dig
tar de med mig
oss
på resan genom
vår historia




Fri vers av kir
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-17 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kir
kir

Mina favoriter
Svar