Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

Självklart vill jag ha dig

när du lever

blöder

och älskar

större än en kärleksdikt

bara du är

tillräckligt kantig

när jag orienterar mig

mot dina höjder

för att kana ned

full av skärsår

på förrädisk glastrappa

ned i ditt djupaste

självklart vill jag

om du bara

bäddar om mig

med taggtråd och dun

skjuter ett hål i mitt hjärta

så jag får svårt att andas

när du vänder bort din blick

vrider jag mitt huvud

två varv ur led

för att fånga den

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 867 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-09-28 09:06



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Stark dikt, känner igen mig i den känsla jag får av din dikt.
2012-10-15

    ej medlem längre
Bilderna du målar upp... känner igen mig. Starka känslor.
2011-05-05

  Ninananonia VIP
Smärtsam kärleksfull och vacker :)
2011-01-23

  Hannah Norman
Otroligt bra, framförallt slutet!
2010-12-03

    Tea Alex
Bra beskrivet! :)
2010-11-18

  karenina VIP
hmm, mina tankar går i zer mörkers spår...
2010-10-03

  Popcorntankar
Stort vännen!
2010-10-01

  blaite
Grymt textat
2010-09-29

  Postgård
självutplånande

starkt beskrivet
2010-09-29

  kir
otroligt gripande och vacker. Bra skrivet.
2010-09-28

  Mr Lindemann VIP
Jag höll på att skriva efter det att delar av mitt minne krakelerade

då jag antog att denna dikten igen var en sådär sockersliskig kärleksdikt

men så började jag att läsa på riktigt
...och jag föll in i raderna
slog mig till ro i en mening
och fann liv i en vokal


ingen fin text

men livskraftig
2010-09-28

  Peter Matsa
Atlanter mår inte bra av att vara kav lugna hela tiden, och bör stormas då och då för jättevågornas skull, riva upp stränder och hamra klippor och allt det där. Så tänkte jag när jag läste.
2010-09-28

  Anya VIP
Fin text som berör!
Gillar särskilt:
när du vänder bort din blick
vrider jag mitt huvud två varv ur led
för att fånga den
Så talande!
2010-09-28

  LenaJohansson VIP
mycket bra denna..
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP