Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sticka hål, börja om

lösa upp den hårda knuten
som blivit när den tvättats
tumlats
om och om igen i samma maskin
förvandlats till sten
ta en nål
sticka rakt in i dess hårda mitt
försöka få lös
en liten liten tråd
en början
ett hopp




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-22 12:34



Bookmark and Share


  petter rost
En så vacker språklig dräkt på bilden av vårt liv som Sisyfos. Du har förmågan att varsamt hålla orden i dina händer, smeka dem försiktigt och ge oss detta:

"ta en nål
sticka rakt in i dess hårda mitt
försöka få lös
en liten liten tråd
en början
ett hopp".
Kvadruppelapplåder, om det gick!
2019-09-24

    Askanden
gordisk knut
variant på alexanderhugg
2019-07-24

  Nanna X
Hu. Känner igen.
2019-07-24

  Peter G VIP
insiktsfullt skrivet!
Tycker rubriken säger det mesta för att sedan få en närmare förklaring i texten! en ny utgångspunkt och en gnutta hopp sedan är man på väg....
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP