Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fanns


Mitt hjärta värker
och sjunger i samma takt
Allt som nyss var nu
har förvandlats till minnen
Håller ömt i bilderna
när vi dansar
skrattar
samtalar
när vi möttes i vårt innersta
Vågar knappt ta fram allting
ur mitt bultande såriga
men det finns tusen bilder
som liknar en flock sidensvansar
när de sjunger, kvillrar
i kör
i den allra högsta tonen
i det högsta trädet




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-01-04 13:47



Bookmark and Share


  petter rost
[ fort på det som står nedan ]

och det glädjande – en så verklig, sann bild. Och i mig som liten är sätter sig en rad som en sidensvans bakom ens örat:
"Allt som nyss var nu..." – så enkel och så rik kan poesi vara, lyssna till den... lyssna!
2020-01-14

  petter rost
Gastkramande fint, smärtvackert, om det som varit och nu är och där striden slitermellan det såriga och
2020-01-14

  Anya VIP
En fin text med mjuk ton. Tycker särskilt om hur bilderna liknar sidensvansar. Så bra bild.
2020-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad över det som inte längre är, men även om glädje över det som har varit.
Bra skrivet.
2020-01-04

  Lars Hedlin
Stark och full av känslor och beröring
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP