Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk

När hon var på intågande placerade jag mig strategiskt i soffan och satte på teven som en normal människa. Jag hade även köpt hem fina små marsipan - och chokladägg och satt i en godisskål. Du vet, såna där i gult, grönt och rosa. Allt för att visa att även vi firar påsk fast vi inte gör det. Så kom hon tillslut in genom dörren. Hon tvärnitade i hallen när hon såg mig sitta i soffan och stirra.
“Hej!”, sa hon.
“Hej!”, svarade jag.
Sedan kom jag inte på nåt mer att säga. Då gick hon in på hans rum. Jag hade eventuellt tänkt säga “Välkommen” men jag hann inte bestämma mig för om det lät bra eller inte. Efteråt fick jag stå mitt kast och se på Gokväll.




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-01 10:00



Bookmark and Share


  animan VIP
Bra där.
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP