Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud

Inte vet jag,
hur det kommer sig,
att jag klarade det där,
så bra.

Inte förstår jag,
hur det kommer sig,
att alla mina böner,
hördes och fick svar.

Inte förstår jag hur,
gud kunde finnas där,
när jag gjorde något,
som var fel.

Men det som var fel,
hade redan varit fel,
allför länge,
för att kunna lagas,
av en mänsklig hand.

Så gud lagade mig,
och nog kan han även,
laga dig,
om du vill.

Men inte oss.




Fri vers av víkingrblóð
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-15 22:14



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Bra,
men man lagar nog sig själv.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

víkingrblóð