Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna !

Det enda jag vill är att få dig att orka,
att du ska känna dig älskad, för det är vad du är.
Tycker om dig så otroligt mycket och vill bara ditt bästa,
alla dom som har något i mot dig måste vara blinda.
En sådan fin människa som du är omöjlig att finna,
men jag fann dig.
Du är viktig för mig jag älskar dig.




Fri vers av madde_go
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-12-21 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go