Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det kännas när man blivit krossad gång på gång och tillslut finner den enorma lyckan med någon annan! Då vågar man inte tro att det är sant!


Rädslan över kärleken

Dom starka känslorna för dig skrämmer mig
Rädslan att bli lämnad och sårad är enorm
Jag känner din kärlek och ömhet
Det är mer än jag kan drömma om och helt underbart
Att inte ha dig vid min sida är svårt
Men jag vet att du alltid finns här och ställer upp
Alla dagar tillsammans med dig är dom bästa i mitt liv
Du är den enda som lyckats få mig så svag
Den enda som fått mig att visa vem jag är
När jag känner mig som svagast får du mig stark
Att du finns inom mig betyder mycket
Mådde jag dåligt förut så föll hela min värld
Men med dig ser jag ljuset på andra sidan
Jag ser vad framtiden har att ge mig
Jag är beredd att kämpa och ge allt för att det ska bli verklighet
Ordet tack är ingenting för det jag vill säga dig
Jag är oerhört lycklig att jag fått äran att vara din
Och att få ha den bästa pojkvännen vid min sida

Glöm aldrig hur mycket du betyder för mig!
Du har mitt hjärta i dina händer nu
Så gör vad du vill med det
Men jag hoppas att du väljer att ta väl hand om det,
för jag tänker inte lämna dig!




Fri vers av madde_go
Läst 554 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go