Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som visar hur naiv man kan vara när man är riktigt kär.


Att vara tvungen men inte vilja

Känslan är helt obeskrivlig
Du finns med mig i mina tankar
Känslorna för dig finns bevarade i mitt hjärta
Att inte få känna din närhet kommer vara svårt
Du har sårat mig djupt
Det här är svårt för mig
Jag vet inte hur jag ska vara
Måste ändå säga att jag verkligen förstår
Allt gick för fort
Du fick inte tid att bearbeta det som hänt tidigare
Det var riktigt fel
Ingen människa är perfekt
Hoppas verkligen att du tänker och känner efter
För jag ger dig all tid du behöver
Måste bara försöka inse att det blev fel
Det gick för fort för oss båda
Det kanske är bra att vi får ta itu med saker först
Sen kan man kanske börja om från början
Allt var ändå så bra
För bra för att vara sant
Vi delade mycket och hade liknande tankar
Det är inget vi ska ge upp för att det blev fel
Tiden och framtiden får visa vad som händer
Vi kommer ses igen den dagen vi är redo
När vi har lagt allt bakom oss
Även detta jobbiga felsteg
Ser fram emot den dagen vi är redo igen
När vi kan ses och prata om allt som vänner
Efter att ha fått ett annat tankesätt
Lever i nuet
Sedan får framtiden visa oss resten




Fri vers av madde_go
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 15:14



Bookmark and Share


  fadedRed
vackert. känns... riktigt!
2012-09-29

  Puzzel_25
Känner så väl igen mig.Spar den! Tack för vackra ord!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

madde_go
madde_go