Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsloutbrott, there you have it.


Make it CUNT

Japp. Sov nog för länge igår så jag sover inte nu, funderar på att gå ut och springa röven av mig och skrika lite men sen är det ju så att kroppen förbränner sämre på natten så det är ingen stor jävla idé utan jag lär bara bli överfallen i en jävla buske och begravd under en sten någonstans, eller träffa denna stackars Tony i en källare hos något sadistsvin som torterar oss till döds. Jaaa!!
Kanske att det är en bättre idé att gå upp nu och stänga av alla dessa förbannade medier som stör mitt liv hela jävla tiden genom att vara kalla och hårda, idiotiska äckliga tysta ting och göra något åt allting, få tummen ur röven och köra ett eget fint stort race så attr NÅGONTING av ALLTING jag borde kunna göra blir av någongång och inte sitter som ett apatiskt äckel som inte kan låta bli att stirra på saxarna och knivarna i köket och nålarna i lådan och alla vassa hörn på skåpen, kanske bli mig själv och ha EN ENDA kreativ ide eller ha ETT UNS av självdiciplin eller vilja eller lust eller kriterier.
KANSKE vara så driven så att ag faktiskt jobbar alla lediga stunder så att min mamma har någonstans att ta vägen och slipper ta livet av sig eller kanske kunde jag göra någonting alls under press eller kanskekanskekanske kunde ag skaffa en vän, eller kanske två som är heeeelt jävla mina och att jag inte är en jävla bonuskupong som kommer med den fina katalogen, kanske kunde jag vara lite starkare och inte ta åt mig så jävla mycket och trampa vatten i en fuvking geggig sörja av SKITSNACK som jag varken förstår eller bryr mig om innerst inne. Ni kan snacka om allt jävla spel och teatrar och ytliga människor men det enda som är ytligt är att anstränga sig så jävla mycket för att vara djup DET BEHÖVS INTE OCH JAG VILL INTE VARA MED!!!!!!!! Sitt där och var så jävla bipolär och blind så hjärnan kokar över, säg till mig att jag är dum i huvudet och inte fattar någonting för du SEEEEEEEER JU FÖR FAN INTE du känner inte människor, ingen människokännare du ser bara vad du tycker förihelveteeee och jag vill inte vara så jääävla arg för det FÅR jag ju inte nejnejnej okej men fuck you för fan, fuck er allihopa men mest mig, bygger så jävla mycket luftslott och ser på utifrån när vi skjuter ner dom med dartpilar sida vid sida, skrattar och ler som fina aktörer men DÖ DÅ OM DU VILL DET, BESTÄM DIG OCH LEV ELLER DÖ.




Övriga genrer av iprengubbe
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-04-17 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iprengubbe