Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av mina första stapplande försök att skriva mina tankar i ord..


Vad du vill när du vill

Tung som döden ligger Du över mitt bröst och skaver, pressar.
Och jag kan uthärda smärtan
konstant och renande.

Men bland rör Du på dig och jag skriker

Men vad jag vill kvittar för Dig och Du rör dig
Tungt, långsamt, skoningslöst

Gnager än värre
någonstans nära hjärtat.

Det är då jag nästan slutar andas
Och det är då jag avskyr Dig
Av hela mitt krossade hjärta.




Fri vers av iprengubbe
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iprengubbe