Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens sämsta jobbansökan

Vågar inte gå

Kan inte.

Och när rädslan greppat

Finns det ingen chans att jag går in i rummet
fyllt med främmande blickar.

Jag stannar nog här.




Fri vers av iprengubbe
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-15 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iprengubbe