Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängd mun

Ett slentrianmässigt
slanguttryck
slank ur min
otänksamma
tanke

Jag fick ett bestående intryck av
alla uttryck
och tiden stannade
obehagligt länge

Men dom orkade inte gapa
mer
och kvar stod jag
med stängd
mun




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger
Publicerad 2005-12-21 19:24



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Hm, ja den mun som inte skulle öppnats. Väl stängd hade den väl räddat ens karriär och kanske t o m skänkt ett grönt kort.
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan