Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jack och jag

och den kvinnliga
prästen smålog först
sedan öppnade hon mungiporna
på allvar och klappade sina händer

Vi sjöng Jack och jag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 191 gånger
Publicerad 2005-12-21 19:26



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Underfundigt! Ännu en gång får du till det! Riktigt ordentligt.
2005-12-22

  Cris
Vad härligt det låter!!!
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan