Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själars omfamning

 

 

 

 





Mina kyssars glöd färgar din hud röd

 Din rösts ljud knottrar min hud



Vi älskar bort varandras nöd

Åh min underbara brud



Vi skrattar åt all ondska och död

Vi badar i Gud

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-18 10:53



Bookmark and Share


  Zelogath
Väldigt vackert min vän
En kärlek och värme så stark så man blir odödlig
2011-04-24

  Ninananonia VIP
Vacker!
Själars omfaming. :)
2011-04-18

  LeeJasmine Livredd
Åh, åh, åh, underbar!
Bokmärker direkt.
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP