Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam ikäll

här sitter jag ensam i käll
med tomt hjärta, brinnande saknad
efter dig

där sitter du på andra sidan
av rummet
Avsides
Med tom blick, iskallt blod
i kväll

Så nära,men ack så avlägsna,så tomma i själen
isoletade känslor och
längtan efter varandra,
utan eftertryck och livfullhet

här sitter vi ensamma
tillsammans, ikväll

övergivna ikväll




Fri vers av Cefsere Bardiqi Domi
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-18 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cefsere Bardiqi Domi
Cefsere Bardiqi Domi