Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig skrivarvännen Anna*




Inga avstånd i mil

kan hindra

att jag sänder solskenstankar

till dig ljuva vän


sådana solskenstankar

som räcker länge, länge

och förhoppningsvis

får det svåra

att kännas i alla fall


något lättare





*Kramar om*












Fri vers av Junitvillingen
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-19 09:07



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Anna är en sann ängel ♥ precis som du ...
2011-04-19

  Annmargreta
Skönt att ha en sån fin vän som du!
2011-04-19

  ULJO
En fin och uppskattad hyllning till en skrivarvän då extra omtänkar är nödvändiga.
2011-04-19

  Anna*
Åååå, tack min älskade vän för ditt varma goda hjärta! Kraaam <3
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen