Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19 april -11

Klockorna klingar
bommar fälls, tågsätt skramlar
lok, en enda vagn




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-19 12:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ser tåget framför mig. Levande beskrivet.
2015-04-11

  Njord
Härlig ljudhaiku som skapar en lustig bild i min hjärna.
Haiku är du riktigt bra på G!
2011-05-02

    ej medlem längre
Håller med Vera Gade - mycket väsen för ingenting - , fint skrivet
2011-04-19

  Anna Maris
Fint haiku.
2011-04-19

    ej medlem längre
Bra sammansatt med tydligt bildspel.Bra!
2011-04-19

  vera gade VIP
Mycket väsen för ingenting...sa Shakespeare;-))
2011-04-19

    ej medlem längre
Känner igen, har en tågräls utanför mitt fönster. Det är något visst!
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP