Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam är trädet naket

ensam är trädet naket
det letar efter fåglar

regnet som faller är löv
de gräver efter våren

grönskan som kommer är kall
den värmer efter vintern

hösten som väntar stormen
är sommar före hästen

lugnet som vilar rusar
sitter med par i hjärter




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-04-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson