Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskhälsning 2011

Påskharen smyger runt huset
Lämnar ett ägg till min vän
Våren har kommit med ljuset
snart har vi sommar igen






Fri vers av Therés
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-20 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!