Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni fattar inte ett jävla dugg

ni fattar inte ett jävla dugg
ni fattar inte ett jävla dugg
ni fattar inte ett jävla dugg

men vem fan gör det
när tystnaden är kompakt
och väggen genomskinlig

som korpgluggar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-20 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson