Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Har de anmält?

Barack Obama och hustrun Michelle fick sänkt inkomst 2010, en sänkning med över 67 procent jämfört med året innan.

Har de anmält ändrad inkomst till Försäkringskassan?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 206 gånger
Publicerad 2011-04-24 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund