Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tänker dina tankar

du tänker dina tankar
så att de låter
så starkt
att du tror
att de talar till dig
så starkt
hör du någon
som talar till dig
så starkt
hör du rösten
som talar till dig
så starkt
hör du rösten
säga åt dig
så starkt
hör du rösten
att du vet

och du som är så svag




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson