Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nerklottrad på Datorkunskapen, en tisdagmorgon. Tankar om kvällen före.


Ögonkast

En blick
Ett enda ögonkast
Borta, direkt

En enda kort sekund
Två globers möte,
på ett skitigt golv,
i ett skränigt rum,
en trött decembernatt

Känslor, blossande av ett enda ögonblick
Känslor, gömda för alla, utom för mig själv
Känslor... döda för dig.
Livet för mig.




Fri vers av Pona
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-12-22 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pona
Pona