Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Bry dig inte om mig

Bry dig inte om mig
Snälla, gå bara förbi
Du vill inte stanna imorgon
när jag sitter och skriker \"Dra åt helvete\" och \"Kom\"
på samma gång

Glöm mitt ansikte
och allt jag nånsin sagt
om kärlekens mysterium
som jag ju ändå inte vet något om

Ta en omväg runt min borg
och hugg av mina tentakler med din blyertspenna av plast
Gör det nu, och inte sen
när jag fått fatta
att du var allt jag borde,
kunnat älska.




Fri vers av Pona
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-22 20:18



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
hur säger man? Skitbra! Urbra! Jättesuperbra!
tack!
2007-09-27

    mejo
Tydligt och pricksäkert skrivet om känslor - motsägelsefulla sådana - som jag väl känner igen och skulle vilja formulera på samma sätt! Du beskriver den sårbarhet som kärleken innebär. Gillar detta!
2006-12-01

  kärleksbarn
när jag sitter och skriker "Dra åt helvete" och "Kom"
på samma gång

bäst!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Pona
Pona