Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns inga ord som kan förklara det här.


nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejkwnekjnlejujeli

Vet inte vad jag ska känna
Vet inte vad jag ska tänka
Allt jag trodde var rätt är bara ställt helt uppåner.
Han var inte den sorten
Aldrig aldrig den sorten

Min hjälte, på två meter typ
Alltid igång, alltid iväg
Till båten, bilen, skogen, hunden
Han var inte sån
Han var inte sån!

Vill inte tänka mer
vill inte gråta mer
Vill bara veta, om tiden mäts upp
och runnit ut




Fri vers av Pona
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-01 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pona
Pona