Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly


känner konstiga vibbar.
Och mina tankar dansar sin förbjudna dans i min hjärna!
Vill bara skrika
Men jag nöjer mig
Med att viska...
Jag är tyst
Det känns som att glödlampan i min själ brännt sönder sin sista glöd
Precis som lampan i mitt rum.

Kom och hämta mig
Säg att vi ska åka långt bort
Att vi kommer tillbaka någon gång
Ingen vet vart vi ska
Inte du
Inte jag
Vi ska bara fly från allt...
Ska vi ?




Fri vers av Snövit
Läst 683 gånger
Publicerad 2005-12-22 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snövit
Snövit