Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsförskjutning

från morgon till natt är det bara en förskjutning
men ack så viktig för den som förskjuts
till den andra dagen som också kallas natt

och vad klockan är
bryr vi oss inte om
det är ju bara tid

om vi inte ska upp och jobba
upp och förstås
av dem som måste förstå
för att kunna vara
ett med tiden

men är klockan ett på natten
eller morgonen?




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-04-23 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson