Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta handlar om att mitt hjärtat är isfrusen av rädsla och bitterhet


Mitt sårbara hjärta

Vandrar över mörkas grund

Siktar rak upp mot månen
och tänker på alla minnerna som sitter vid mitt hjärtat...

Kärlek
Rädsla
Sorg
Bitterhet

Vandrar med mitt sårbar hjärtat

Andas med mitt hjärtat
av tungt andetag

Vandrar med mitt sårbara hjärtat
och nyper alla nya krafter
från luften in vid mitt hjärtat

Stannar mitt över månens stund
och mina ögon siktar mot stjärnorna

Mitt djupa ögon och tanke
siktar in i blinkande stjärna
av stillhet och tysnad stund...

Mitt hjärta pumpar av lunghet
över stjärnornas mörkas grund....




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-12-22 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson