Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cheops pucklar

kamelen har tre pucklar
Cheops pyramid och sand mellan tårna

sanden rann bort och
tiden flög in i berget

den tredje puckeln uppenbarade sig
i form av en eremit
på toppen av en idiot
som ibland kallas för vis

den andra puckeln upprepade sig
i form av skenet kan bedra

den första puckeln drog sig tillbaka
i form av en dromedar
drack sitt vatten
och sjönk ihop till en vanlig häst

hästen rasade nerför pyramiden
och slog ihjäl sig mellan tårna

Cheops var en stor man
han visste att kameler inte kan flyga




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson