Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två människors möte i en badtunna.


En natt av låtsad kärlek

Ett varmt bad, och oss någorlunda berusade.
En blick av attraktion möter densamma.
Du kommer närmre och jag leker med dina fingrar.
Jag känner hur du trevar efter mig.
Du lägger din arm runt mina axlar och drar mig tätt in till.
Jag lutar mitt huvud mot ditt bröst.
Du ser på mig och jag vet att du vill ha mig.
Lusten färgar dina ögon.
Försiktigt kysser du mig, sedan hårdare.
Din tunga runt min.
Dina händer vandrar över min kropp.
Du kysser mitt bröst och ser frågande på mig.
Du ser svaret i mina ögon.
Vi tar smidigt av oss allt och du närmar dig min kropp till vi är helt stilla.
Naken hud på naken hud.
Du kysser mig igen och snart, snart är du inne i mig.

Men det blir bara ett knull. Ingenting mer.




Fri vers av AlwaysAndForever
Läst 610 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlwaysAndForever
AlwaysAndForever