Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser ljuset i slutet av tunneln och försöker ta mig dit.


I ljuset i slutet av tunneln

För första gången på mycket länge känner jag något som kan kallas lycka.
Jag har levt i mörker så länge att jag nästan inte minns hur ljus ser ut.

Nu har jag fått energi nog att orka gå vidare.
Nu har jag fått modet att våga gå vidare.
Nu tror jag att jag äntligen kan leva mitt liv så som jag alltid har velat att det ska vara.

Och nu är mitt liv bara mitt.




Fri vers av AlwaysAndForever
Läst 374 gånger
Publicerad 2011-04-25 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlwaysAndForever
AlwaysAndForever