Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart slut

och nu när hålen är fyllda
men endast en eller två
av miljontals stackare når fram
snackar vi inte då om massmord
eller om (grym tortyr under njutning)
en slags underhållning
med livet som insats

Jo vi skrattar kanske
först
men inte dom som kommer sist

Svart slut
för vitt liv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2005-12-22 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan