Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöldsäkert

Om du vore ström
och jag kontakt

kan man snacka om
gratis kärnkraftverk

Om du vore
en
kvinna
och jag man
då vore vi
omoderna
år 2005

Men om vi vore
ödmjuka mot varandra
i ensliga rum

kan ingen
stjäla vår tid




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger
Publicerad 2005-12-22 22:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En sån mysig text!!!Den är nästanelektrisk...hehe...skämt åsido...det är en speciell och varm poesi
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan