Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köp.

Jag ska trollar bort det som är fel,
Jag ska ta bort det som är äckligt och fult.
varenda cm ska nå perfektion, ska ska ska.

Så måste det vara, för så är vi lärda att det är.

Att bli snygg gör ont. Tar Tid. Känns omöjligt. Men som vi försöker....

För om inte, Vad är vi då värda?

Man måste ju kunna se att någon vill ha mig.
Man måste kunna se att jag inte är ensam.
Man måste förstå, när man tittar på mig, att du värderar mig högt.

Produkt.




Övriga genrer av mallie_
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-12-23 01:17



Bookmark and Share


    Smålandspåg
Du har, med din text, illustrerat en besk sanning. Bra gjort!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

mallie_
mallie_