Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte

Skaffa inte ett barn
om du inte kommer när hon skriker efter dig

Var inte någons pojkvän
om du inte vill ge henne din kärlek

Bli inte en vän
om du inte orkar hjälpa henne genom det svåra

Säg inte att du är en bror
om du inte kan förstå henne

Älska henne tills hon älskar dig...





Fri vers av mallie_
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-02-01 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mallie_
mallie_