Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saga...

Du är vacker,dem förstör
Vi glöder och brinner.
Eld, är dem rädda för.
Vi glöder och försvinner.

Vi lever som vi vill.
med färg överallt....
ibland står tiden still.
och aldrig är det kallt.

Kanske blir jag kall och svart.
Så vårat syre tar slut.
Vår sommardag blir natt.
Men du hjälper mig ut.

Vi lägger oss i skogen,
Där träden skymmer
Jag är dig evigt trogen
När tillsammans vi rymmer.













Fri vers av mallie_
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-12-23 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mallie_
mallie_