Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen Hemma

 





Du & jag längtar tillbaka ut i skogen
Vi vill dansa & tumla om på logen

Till handklaver & handklapp
Sen vi sitter på vår trapp

Titta på solnedgången & fundera
Kärleken & visheten förmera

Vi vill tillbaks till ån, hedarna & ängen
Sen ska jag bära dej till sängen

Vi ska sjunga oss sånger milda
Tillsammans gjuta liv i det vilda

Långt därute ute på landet
Det var där vi fann det

En harmoni i själ & lem
Äntligen vi fann vårt hem.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-26 13:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord är en sång

till det säger jag tack
2011-04-26

  Osvalds_Dotter VIP
Kärleksfulla rader, vackert!
//Jenny
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP