Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik utan ljud

En liten flickas röst
så skör och nästintill ljudlös
hon skriker men ingen kan höra henne

Blåmärken pryder hennes kropp
hon ramlade när hon var på flykt
från verklighetens hårda värld

Hur mycket hon än skriker
är det aldrig någon som kommer höra henne

Hennes skrik kan bara höras inom henne




Fri vers av Jossan Ström
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 09:23



Bookmark and Share


  Mystica
Aouch... den gjorde ont i hjärtat. Mycket bra skaldat!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström