Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKÄND VÄN

Så underligt att veta
att vi inte träffats än
Du som skulle betyda så mycke
och bli min bästa vän

Vilka vägar vandrar du
och vart går vägarna ihop
Kanske har vi sett varann
men inte hört varandras rop

Kanske möts vi allra sist
just när vägen tagit slut
Då blir de underligt att tänka
att vi inte setts förut




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 982 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-04-27 12:31



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Vandringen längs livets stig är väl vår finaste vandring. Givetvis måste den kantas av dofter och allehanda upplevelser. Nyfikenheten är ett tecken på livskraft.
2015-07-22

  Håkan Barck
En fin text, berörande!
2015-01-22

  stig wikman
VACKERT.
Nu har du en okänd vän till .
stig.wikman.
2013-05-10

  Densen VIP
...så har tänkts;)


2013-04-10

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2013-03-20

  La Magnólia VIP

Vackert skriftat och vackra tankar. Som att efter lång tid möta sin själsfrände ...
2012-11-24

    ej medlem längre
Intressant läsning
2012-10-06

    Max Poisé
Ja där se man hur lika tankar kan vara!!
2012-08-04

  M M Mannheim VIP
Tänk jag upptäcker mer och mer av dig...visst är det fantastiskt! Tänk att du ropade även då!
2012-07-15

  mickech
Mmm han eller hon finns nog där nånstans! Väl skrivet!
2011-06-04

  Larz Gustafsson VIP
En fin hyllning.
2011-06-01

  Sommarnattsljus
På en gång lite vemodigt och rörande och ger mig samtidigt lite lust att fnissa. Sorglustigt, kanske är ordet?
2011-05-10

  ULJO
Så vackert och berörande om det okända
2011-05-05

    Bodil Sandberg
Så fint skrivet om den okända vännnen - intuitivitet är det nog!
2011-04-29

  LassO
coolt
2011-04-27

    AA VIP
Tänkvärd och fin text. // AA
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP