Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Klart att de vill...

Enligt en Sifoundersökning struntar sex av tio svenskar i att besöka en optiker i samband med att de senast förnyade körkortet, trots att sex av tio (inte nödvändigtvis samma sex...) själva tycker att deras syn försämrats.

Optikerförbundet vill nu skärpa reglerna så att bilförare måste kontrollera synen åtminstone vart tionde år i samband med att körkortet ska förnyas.

Klart att de vill...

Nämnde jag förresten att Sifoundersökningen gjordes på uppdrag av en optikerkedja?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-30 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund