Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick Tack

Vad ska man göra?
Vara tyst och dras med
eller
vandra och söka?
Se
eller
täcka över det smärtande
med händerna för ögonen?

Tid
väntar jag på
Tid
saknar jag
Åtrån efter
förevigt varande sekunder
ristar in sina önskningar på min insida

Tid
jagar jag
Tid
fruktar jag
Sprängt inre ber skärande timmar
om att få rinna ut med sanden

Vilka röster ska man lyssna på?
De som talar om att man ska fortsätta
eller de som säger att man ska sluta

Tick Tack
Dygnen rånar
Minuterna ger

Tick
Stanna här med mig
Tack
Led mig framåt
Tid
du är ett giftigt bot




Fri vers av Infantil_ish
Läst 253 gånger
Publicerad 2005-12-23 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Infantil_ish
Infantil_ish