Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom

Inom livets gränser
bygger
vi nya drömmar
och ramarnas förfall
är på gott och ont

Sällan beskådat
en förändring
som inte påverkar
gråa massors
skall och rop

Mängder av
solljus
bländar sedan
molndimmorna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-12-23 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan