Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ANNAN HANNAH

våga stanna upp

och sluta fly

våga se en helt ny

morgon gry

hanna, våga stanna

i din flykt

trygghet är nånting

vi aldrig byggt

 

hanna, stanna upp nu

och tänk till

vad är det du innerst

inne vill?

låt dig inte luras

av allt snack

minns hur förra bubblan

faktiskt sprack

 

sökandet har vilsefört

din själ

stanna upp

jag vill dig bara väl

Skaparen vill hela

dina sår

Han om någon vet ju

hur du mår

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-29 08:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !
2011-04-30

  Teresia Ridell
Vaggande vackert o kärleksfullt.
2011-04-30

  Måna N. Berger
Det här är väldigt kloka ord. Tryggheten måste man ha inom sig och bära med sig dit man går:

"trygghet är nånting

vi aldrig byggt"

Fina bilden!
2011-04-29

  anits VIP
Mycket fina och kloka rader.
2011-04-29

  Mystica
Vacker... och mycket bra!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP