Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkeln är sluten linjen är rak

cirkeln är sluten linjen är rak
vatten kan dunsta för alltid

kvar blir en fisk utan sitt hav
fångas så lätt av väverskans garn

kastar ett nystan och lockar en katt
fångar ett lejon men släpper sin son

blir så en åsna för sin eviga kärlek
den som glömdes för tidigt som barn




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-29 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson