Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge leve döden



En dag ska mitt hjärta sluta slå
Min kropp ska färgas grå

Änglar ska fatta min hand
Tiden har runnit ut sin sand

En dag ska jag vara död
Slut på min nöd

Jag ska dricka den underbaraste frid
Borta min ängslan och strid

Då fäller jag mina vingar ut
och lägger till ett glädjetjut.






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-29 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP