Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egna krypskytt skjuter mig tills jag inte finns längre

Smyger upp bakom mig
träffar mig i ryggen
svagaste punkten

och jag faller faller faller
för dig för mig för hela jävla grejen
och jag faller faller faller
ner i det där hålet

visst vet jag att jag kommer upp snart
nästan direkt
men ändå
det är svårt att se
i fallet.

och jag faller faller faller
för vad ska jag ta mig till
när ångesten kommer
och jag faller faller faller
och tankarna kommer
och jag faller faller faller
och du är inte ens här

för du är förjävla långt bort
hela fem minuter med buss.




Fri vers av jagvetinte
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-29 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvetinte