Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vad du gör med mig?

Ibland så stannar allt upp
när jag tittar på dig
och jag kan nog inte riktigt inse
att du är min
allt känns som en dröm, illusion

kanske ligger jag i koma och drömmer?

Och när du sover i samma säng
kan jag vakna och se dig
och allting känns plötsligt så jävla lätt

Men jag kanske inte borde fästa mig
för mycket
vi är ju unga, saker förändras
Alltid är ett stort ord.




Fri vers av jagvetinte
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-07-31 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvetinte